Mark Broere is cum laude afgestudeerd en zijn expertise ligt op het gebied van (ondernemings)strafrecht.

Een bewuste keuze voor een vakgebied waarin strijdbaarheid, vakkennis en persoonlijk contact centraal staan. Elke cliënt is een mens van vlees en bloed, die recht heeft op een eerlijk proces.

De wereld van strafrecht en ondernemingsstrafrecht is spannend en dynamisch. Ik kom op politiebureaus, in de gevangenis en op rechtbanken. Altijd sta ik daar in direct contact met mijn cliënt. Die staat op elk moment centraal in mijn werk. Wat de cliënt zelf wil, is doorslaggevend. Maar hoe we dat doel bereiken, dat bepaal ik. En daarbij graaf ik net zo diep in de juridische details als nodig.

Bij A & B Strafrecht Advocaten staan we voor het allerbeste advies, mensen zo goed mogelijk helpen. Daarom hebben we ook bewust voor een specialistisch kantoor gekozen. Ik kan mijn ei er helemaal in kwijt. Je staat mensen met raad en daad bij, juist op de moeilijkste momenten. Je moet de strijd aangaan, boksen tegen heilige huisjes soms. Dat gevecht win ik graag. De drang om de allerbeste in mijn vak te zijn, dat drijft me.

De cliënt bepaalt wát we willen bereiken, ik bepaal hoe. En daarbij graaf ik net zo diep en knok ik net zo hard als nodig is.