0165 743 743

Bel ons voor meer informatie

Ondernemings- en milieustrafrecht

a

Gespecialiseerde strafrechtadvocaten

Van fraude tot overtredingen van de Opiumwet. Of het nu om particulieren of bedrijven gaat: de gespecialiseerde strafrechtadvocaten van Van Asselt & Broere Strafrechtadvocaten bieden je alle rechtsbijstand die je nodig hebt.

Ik word verdacht

Proces, dagvaarding & voorbereiding

Kosten rechtsbijstand

Spraakmakende zaken

Wilt u meer informatie over rechtsbijstand door Van Asselt & Broere strafrechtadvocaten?.

a

Professioneel, Ervaren & Gespecialiseerd

Het strafrecht is misschien wel de bekendste ‘discipline’ in het juridische vakgebied. Het is ook een terrein waar de belangen enorm groot zijn. En: het is een heel breed werkgebied, of het nu gaat om verkeersovertredingen, drugszaken, jeugdstrafrecht of fraudezaken. De strafrechtadvocaten van Van Asselt & Broere Strafrechtadvocaten staan zowel jeugdigen als volwassenen bij, maar verdedigen ook bedrijven die strafrechtelijk worden vervolgd.

 

Ons kantoor is aangesloten bij verschillende specialisatieverenigingen, zoals de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

Meer weten? Op een aantal veel gestelde vagen over het strafrecht geven we hieronder alvast een antwoord. Maar elke situatie is uniek: neem dus altijd contact op met een van onze strafrechtadvocaten. Laat je adviseren op maat.

Henk van Asselt

Strafrechtadvocaat

Mark Broere

Strafrechtadvocaat

Tommie Joris

Strafrechtadvocaat